Rólam

Balogh Veronika

esküvői tanácsadó

Miért pont esküvők?

Rendezvényszervezőként sokszor volt szerencsém belefolyni esküvők szervezésébe, mely az évek múltával az egyik legnagyobb szenvedélyemmé is vált. Legyen szó egy rusztikus, természetközeli, intim hangulatú szertartásról, vagy egy fényűző celebesküvőről a főváros szívében, minden stílusban szeretem megtalálni a lehetőségeket.

Az elmúlt években rengeteg jegyes párral találkoztam, akiknek a legtöbb stresszt ezeknek a lehetőségeknek a kiaknázása jelentette, vagyis hosszú hónapokat töltöttek a tökéletes helyszín és szolgáltatók keresésével, ajánlatok lekérésével, szerződések módosításával és forgatókönyvük logikus felépítésével.

Hozzájuk hasonló párok részére hoztam létre egy, a hagyományos esküvőszervezéstől eltérő szolgáltatást, a Bridevisor esküvői tanácsadást, melyet 2 évig tartó adatgyűjtés előzött meg. Ez  idő alatt több, mint 200 helyszínt látogattam meg személyesen, és közel 1000 szolgáltatót ismertem meg esküvői megbízások, kiállítások, nyílt napok, workshop-ok keretében. Biztos vagyok benne, hogy ezzel a tapasztalattal a hátam mögött minden stílusban és árkategóriában megtaláljuk a számotokra legmegfelelőbb lehetőségeket!

Ha pedig szeretnél stresszmentesen készülődni esküvőtök napján is, ugyanakkor biztosítanád, hogy a Nagy Nap minden részlete tökéletes legyen, rám bízhatod a helyszíni koordinációt! Helyettetek, illetve családod és barátaid helyett én felügyelem majd a munkálatokat forgatókönyvetek szerint és gondoskodom dekor kellékeitek kihelyezéséről is.


Kapjuk el együtt esküvői álmaitokat!